



## **Travel Day**

Prior to 3 PM: Arrive at airport for pick up

- 5:00 PM Check in at Hotel
- 5:30 PM Dinner/Discussion at restaurant
- 6:00 PM Roundtable session begins. Farm Updates

## Day 1

- 7:30 AM Breakfast at the hotel
- 8:00 AM Roundtable session: Opening Remarks & Overview of issues specific to group Overview of Host Farm: History & Goals Farm History and Vision Desired Areas of Concentration Business Health Assessment Review Review and Present Key Interviews
- **10 AM** Break 15 minutes
- 10:15 AM Interviews Begin:
- 11:45 AM Lunch 30 minutes
- 12:15 PM Interviews Continue
- 1:45 PM Break 15 minutes
- 2 PM Interviews Continue
- **3 PM** Farm Tour
- 6 PM Social/Dinner

## Day 2

- **7:30 AM** Breakfast at the hotel
- 8:00 AM Meeting Begins-Housekeeping
- 8:15 AM Roundtable session resumes. Analyze and assimilate findings from day one
- 9:15 AM Resume interviews
- 10:15 AM 15 Minute Break
- 10:30 AM Interviews continued
- 11:30 AM Lunch Break
- 12 Noon Roundtable members analyze data and formulate conclusion strategies
- 2 PM Break Before Presentations 30 Minutes
- 2:30 PM Prep Peer Group on Presentation
- **3 PM** Present Solutions All Owners & Spouses Should Be Present
- 4:30 PM Break 15 minutes
- **4:45 PM** Takeaways & Conclusion Goals for the next 6 months.
- 6 PM Social/Dinner